2015. július 2., csütörtök

A magazin új arculata

Kedves Olvasóim!
A magazin egy teljesen új szellemben, rendszeres bejegyzésekkel fog haladni a jövőben. Lesz majd, aki provokatívnak fogja gondolni a blogot, mivel csupa olyan témát feszegetek majd, amikről nem szoktunk, nem szeretünk, vagy nem akarunk beszélni. Tények, egyéni vélemények és interjúk fognak feltűnni a legszínesebb témákban. Ezekre számíthattok a jövőben:
  • A bronyk. Mit érez, mit gondol egy idősebb pónirajongó? Miért szeretik a sorozatokat? Miért gyűjtenek figurákat? Egyáltalán miért néz egy férfi My Little Pony-t? 
  • A gyűjtők. Mégis miért jó valakinek, ha egy bizonyos témában számtalan tárgyat összegyűjt? Milyen érzések kötik az embereket gyűjteményeikhez? Mi mindent lehet, mi mindent szokás gyűjteni?
  • A melegek. Hogyan viszonyul a társadalom a melegekhez? Van értelme a melegfelvonulásnak? Miért érzik a melegek, hogy vonulniuk kell? Titkolni kell, ha valaki meleg? Mit gondol egy meleg a heterokról? Mit takar a homofóbia?
  • A gamerek, kockák. A legprofibb játékosok, akik a képernyő előtt érzik igazán otthon magukat. Ad nekik sikerélményt a játékkal töltött idő? Ki akarnak lépni ebből a világból? Hol kezdődik a függőség?
  • A társadalom. A társadalom csúnya igazsága, az előítéletek, az ítéletek ítélete, és az a szippantó erő, amely tömeggé tesz minket. Mi ez az egész, mi maga a társadalom?
Ha ezek közül megtetszett valamelyik téma, kövessetek, maradjatok velem! Minden héten érkezik majd egy téma, mindegyik bejegyzés több napos munka eredménye lesz. Remélem, van, akinek felkeltettem az érdeklődését.

- Infinity Magazin -  Minden, ami NEM téma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése